Houten trappen voor binnen en buiten zijn natuurlijk en prachtig

Houten trappen zijn bijzonder, uniek en vormen al snel het middelpunt van een locatie. Wij maken al jarenlang de mooiste houten trappen voor zowel binnen als buiten en combineren deze graag met houten galerijen, bordessen en kolommen. Wij zijn tevens gespecialiseerd in het ontwerp en de ontwikkeling van houten trappen in waterrijke omgevingen zoals bij bruggen en dijkovergangen naar het strand.

Wilt u gratis advies over houten trappen voor ieder soort locatie? Neem dan contact op met AP Houtconstructies.

Houten trappen voor binnen

Hout is een uniek materiaal dat binnen in uw woning niet alleen prachtig staat maar ook zorgt voor een fijn klimaat. Houten trappen kunnen worden ingezet als de blikvangers van een ruimte en kunnen bijvoorbeeld goed gecombineerd worden met metalen elementen. Maar ook volledig houten trappen zijn zeker een mogelijkheid.
Onze specialisten gaan graag met u in gesprek over het ontwerp van een unieke trap voor uw binnenruimte. Wij hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van houten trappen voor de publieke binnenruimtes maar ook voor woningen en bijvoorbeeld scholen weten wij steeds weer de mooiste houten trappen te ontwerpen en plaatsen.

Houten trappen voor buiten

Een houten trap kan gemakkelijk worden ingezet om vanaf de straat uw woning of publieke ruimte te bereiken. Houten trappen voorzien wij altijd van speciale groeven zodat het hout niet glad wordt bij regen of vochtig weer. Daarnaast weten wij constructie zo te ontwerpen dat kou, regen en wind geen effect hebben op de draagkracht en kwaliteit van onze trappen. De kwaliteit is natuurlijk uitstekend want met jarenlange ervaring en een passie voor houten constructies, zoals trappen en bordessen, zijn wij dé partner voor uw houten trappen.
Naast hout maken onze ontwerpers vaak ook gebruik van stenen elementen. Zo kunnen wij trappen ontwerpen die perfect aansluiten bij het uiterlijk van uw locatie. Of u nu een gemeentehuis toegankelijk wil maken of een bijzondere woning laat bouwen. Onze houten trappen passen bij uw wensen.

Houten trappen voor waterrijke locaties

Hout en water zijn een bijzondere combinatie. Wanneer niet het juiste hout wordt gebruikt is water geen vriend van hout maar met onze kennis en kunde weten wij precies welke houtsoorten aansluiten bij uw waterrijke omgeving.
Zo bouwden wij eerder prachtige trappen om van de kade naar boten te gaan en om op het strand te komen. Al deze constructies zijn bestand tegen vocht en kou. Daarnaast gaan ze heel erg lang mee.
Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden voor uw locatie.

Meer weten over onze houten trappen en de mogelijkheden voor uw locatie? Neem dan vandaag nog contact op met onze specialisten!