Vlonders creëren sfeer!

Houten vlonders zijn stijlvolle sfeermakers voor rondom uw woning. Hout heeft een natuurlijke en warme uitstraling en vlonders van hout zijn altijd een aanwinst voor uw woonomgeving.

Meer weten over de mogelijkheden van vlonders? Neem dan contact op met AP Houtconstructies.

Wat zijn vlonders?

Vlonders zijn (hard) houten constructies die vaak gebruikt worden om verhoogde, horizontale oppervlakken te creëren. Vlonders plaatsen wij op plekken waar mensen lopen, zoals terrassen, steigers, loopbruggen, of langs de waterkant. Het hout dat wij gebruiken voor de ontwikkeling van de vlonders is duurzaam en het betreft vrijwel altijd hardhout. Wij ontwerpen onze vlonders om bestand te zijn tegen water, zonlicht en kou.
Vlonders zijn er in heel veel verschillende houtsoorten en zowel de kleur als de afwerking kunnen worden aangepast aan uw wensen.

Vlonders voor terrassen, steigers, loopbruggen en entrees

Houten vlonders zijn multi-inzetbaar en kunnen zonder moeite een stabiele en mooie basis vormen op verschillende locaties.

  • Terrassen

Vlonders worden vaak gebruikt om buitenruimtes te creëren waar mensen kunnen ontspannen, eten of samenkomen. Het hout van de vlonders zorgt voor een verbinding tussen buiten en binnen.

  • Steigers

Aanlegsteigers bij meren of rivieren bestaan vaak uit vlonders, waardoor u gemakkelijk kunt aanmeren en van uw boot kan stappen. Een stijlvolle afwerking die vrijwel altijd perfect aansluit bij uw woning.

  • Loopbruggen en openbaar terrein

In parken, tuinen en natuurgebieden worden vlonders gebruikt om wandelpaden te creëren. In samenwerking met verschillende gemeenten verzorgen wij geregeld vlonders voor dit type locatie.

Veranda’s: Vlonders kunnen ook worden gebruikt voor de veranda rondom uw woning. Hard hout kan goed tegen vocht en kan op verschillende manieren worden afgewerkt.

Vlonders zijn populair vanwege hun natuurlijke uitstraling, duurzaamheid en het feit dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, stijlen en materialen, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw wensen past.

Toepassing

Onze vlonders worden ingezet op openbare locaties maar ook bij vakantiehuizen, nieuwbouwprojecten en renovaties van buitenruimtes. Onze specialisten denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw situatie en voorzien u graag van deskundig advies.

Meer dan alleen vlonders

Naast vlonders ontwikkelen wij met AP Houtconstructies nog veel meer producten van hout. Wij ontwikkelen bijvoorbeeld houten damwanden en aanlegsteigers voor de mooiste waterrijke tuinen van Nederland. Maar ook voor de ontwikkeling van houten loopbruggen en trappen voor openbare locaties bent u bij ons aan het juiste adres.