Wie is APHoutgroup

Bij ons staat hout centraal staat als het ultieme bouwmateriaal. Wij benaderen elk project met een focus op service, proactief meedenken en ontzorgen. Of het nu gaat om particuliere of zakelijke projecten, groot of klein, streven wij naar het beste eindresultaat.

Onze specialisatie gaat verder dan traditionele houtconstructies; wij tonen veelzijdigheid met APEikenhoutconstructies en APInterieur. Bij APHoutgroup gaat onze expertise hand in hand met passie en kennis in bouw en design. Ontdek ook onze aanvullende diensten.

Service, meedenken en ontzorgen.

De drie speerpunten van ons bedrijf! Onze service is klantgericht, we denken mee in proactieve betrokkenheid bij onze projecten, en ontzorgen het volledige project.

Werkwijze

Samen met jou werken we op tijd en binnen het budget. We leggen de prijzen duidelijk vast vooraf. Ook kunnen we voor jou het aanvragen van vergunningen, constructieberekeningen en tekenwerk verzorgen. Heb je een project waarbij je speciale expertise nodig hebt op het gebied van houtconstructies? We denken graag met je mee in een bouwteam.

Visie

Hout is voor ons het ideale bouwmateriaal: veelzijdig, duurzaam, en esthetisch aantrekkelijk. Bij APHoutgroup combineren we traditioneel vakmanschap met moderne duurzame materialen, waarbij we streven naar minimale ecologische impact en maximale duurzaamheid in onze houten gebouwen.

De opbouw van APHoutgroep

Geschiedenis

Aan het einde van het jaar 2003 werd APHoutconstructies opgericht. Na enkele tientallen jaren in de weg- en waterbouw wilde oprichter Ap Kremer (1968) zijn jeugddroom waarmaken: een bouwbedrijf gespecialiseerd in houtbouw.

Sindsdien groeit ons bedrijf gestaag, niet alleen in omzet en omvang, maar ook in diversiteit. APHoutgroup, zoals we nu heten, zijn wij uitgegroeid tot een veelzijdige aannemer die alles in hout kan realiseren, van klassieke tuingebouwen tot moderne laadpalen voor elektrische voertuigen. Ons portfolio blijft evolueren.

Wij zijn niet alleen getuige geweest van onze groei, maar ook van onze transformatie naar APHoutgroup. Als veelzijdige aannemer gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. De wensen van onze klanten staan centraal, en bij ieder project bieden wij totale ontzorging, van ontwerp tot oplevering. Geen project is te gek – wij maken dromen van hout realiteit!

Wij werken alleen met FSC hout

Duurzaamheid is een kernbegrip binnen ons bedrijf. Hout is voor ons het ideale bouwmateriaal, daarom maken wij gebruik van het FSC-keurmerk. Dit is het keurmerk voor duurzaam bosbeheer, zodat er verantwoord met onze bossen wordt omgegaan.

Lees verder

FSC certificaat

Stage

Erkend Leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf en voldoen aan alle voorwaarden van SBB. Wij geven studenten een goede praktijkopleiding met baangarantie. In onze leeromgeving ervaren de studenten zoveel mogelijk facetten van het vak. Dit alles onder begeleiding van een leermeester.

Op zoek naar een stageplaats? Kijk dan bij vacatures of er iets voor je tussen zit!